eur:
389.19
usd:
362.62
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Németh Krisztián góllal mutatkozott be katari csapatában

Góllal mutatkozott be a katari labdarúgó-bajnokságban az al-Garafa SC magyar válogatott játékosa, Németh Krisztián, de új csapata vereséget szenvedett.

Az al-Garafa SC honlapja szerint a 27 éves támadójátékos a 37. percben lépett pályára csereként az al-Arabi elleni hazai találkozón, amelynek 89. percében volt eredményes. A meccset 3-2-re a vendégek nyerték.

Németh Krisztián klubváltását január 30-án jelentette be az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City, amelyet az előző idényben erősített a magyar futballista. Katari szerződése másfél évre szól. Az al-Garafa 17 meccs után a tabella nyolcadik helyén áll.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×