eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Van Gaal lemondott, de a Manchester United vezetősége marasztalja?

Brit lapértesülések szerint szombaton, a Southamptontól hazai pályán elszenvedett vereség után felajánlotta lemondását Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A szigetországi média beszámolója szerint ugyanakkor Ed Woodward, a klub vezérigazgatója egyelőre nem fogadta el a hétvégén kifütyült holland szakember döntését, ugyanis nem akar a szezon közepén változtatni. Van Gaal nemrég hazautazott Hollandiába lánya születésnapjára, de amikor kedden visszatér Manchesterbe, folytatódnak a tárgyalások az ügyében. Később ugyanakkor azt is cáfolták, hogy a holland szakember felajánlotta volna lemondását.

Bennfentesek szerint Van Gaalnak legkésőbb az idény végén mennie kell, utódja pedig Jose Mourinho, Josep Guardiola vagy a klublegenda Ryan Giggs lehet.

A 64 éves tréner 2014 júliusában vette át a Vörös Ördögök irányítását, de az ő vezetésével sem javultak komolyabban az eredmények. Van Gaal ráadásul elképesztő összegeket költhetett játékosokra, de igazolásainak többsége egyelőre nem vált be.

A Manchester United 23 forduló alatt 10 győzelmet gyűjtött be hét döntetlen, és hat vereség mellett, ráadásul mindössze 28 gólt szerzett, e tekintetben pedig az egyik leggyengébb a Premier League-ben, és az ötödik helyen áll.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×