eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bundázás gyanúja az Australian Openen is!

Bundázás gyanúja merült az Australian Openen is, az egyik nagy sport szerencsejáték weboldal felfüggesztette a fogadási lehetőséget a rangos teniszversenyre - írja a The New York Times.

Vasárnap egy vegyes páros mérkőzés vált gyanússá az Australian Openen, a lap szerint vélhetően bundázni próbáltak a világ egyik legrangosabb tenisztornáján.

Mielőtt Lara Arruabarrena Vecino és David Marrero ellen Andrea Hlavackova és Lukasz Kubot pályára lépett, feltűnően nagy mennyiségű pénzt raktak erre a mérkőzésre, mondta a Pinnacle Sports sportfogadási honlap vezetője. A Pinnacle Sports a legnagyobb és legbefolyásosabb fogadási honlapok egyike a világon - írja a The New York Times.

Szinte az összes pénzt Hlavackova és Kubot győzelmére tették. Hlavackova és Kubot megnyerte az összecsapást, az eredmény 6-0, 6-3 volt. Az első szett csak 20 percet tartott.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×