eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nem lesz ott a magyar női párbajtőrcsapat az olimpián

Nem ért el kiemelkedő eredményt a magyar női párbajtőrcsapat a barcelonai világkupaversenyen, ezzel eldőlt, hogy ebben a szakágban csak egyéniben lehet magyar résztvevője a riói olimpiának.

A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint a Szász Emese, Révész Julianna, Budai Dorina, Kun Anna összeállítású együttesnek dobogós helyen kellett volna végeznie ahhoz, hogy maradjon esélye a csapatkvóta megszerzésére. A magyarok az egyiptomiak elleni 45-37-es győzelemmel kezdtek, majd a nyolcaddöntőben 17-14-re kikaptak a dél-koreaiaktól úgy, hogy a szoros taktikai csatát hozó összecsapás jelentős részében egy-két tussal vezettek.

A vereség következtében az alsó ágra kerültek, ahol 45-27-re alulmaradtak a japánokkal szemben, majd 42-29-re verték a venezuelaiakat, végül 45-40-re kikaptak a németektől. Így a 14. helyen fejezték be a versenyt, amelyben 26 csapat indult.

Egyéniben Szász Emese riói kvótát érő helyen áll. A kvalifikációs időszak márciusban zárul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×