eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Magabiztos játékkal nyerhet az OSC

Péntek este nyolc órától Újbudán, a Kondorosi úti Nyéki Imre Uszodában játsszák az E.ON férfi vízilabda ob I döntőjének második mérkőzését. Az első meccsen a Szolnok 13-9-re legyőzte az OSC-t. A mérkőzést a DigiSport 2 élőben közvetíti. Az InfoRádió Madaras Norbertet és Salamon Ferencet kérdezte a mérkőzés előtt.

"Úgy gondolom, hogy az elmúlt héten túl kell lépni. Lesz egy második meccs, ami 0-0-ról indul. Biztos, hogy sokkal nehezebb lesz a következő meccs: a saját uszodájuk, saját közönségük, nekik mindent bele kell adniuk" - véli Madaras Norbert, a Szolnok kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázója.

Hozzátette: nem volt könnyű az első meccs sem, de a második kétszer ilyen nehéz lesz.

Az OSC az a csapat, amelyikkel nagyon sokat játszottunk év közben. Így szépen lassan minden szépen kiderült. Alapvetően sok újat itt már nem nagyon lehet mutatni, azt gondolom - nyilatkozott a szolnoki vízilabdázó.

Madaras Norbert elmondta: az aranyérem kérdésével egyelőre nagyon nehéz foglalkozni. A legfontosabb, hogy meglegyen, ha öt meccsen, akkor öt meccsen.

"Az eddigi teljesítményemmel nagyjából elégedett vagyok, egy-két meccset kivéve. Viszont nem tekinthetjük az évet a hátralévő hét nélkül. Még sok minden változhat, nekem és a csapatnak is" - fogalmazott a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó.

Visszavágásra készül, és a budapesti szurkolók támogatására is számít az OSC játékosa, Salamon Ferenc.

Életbevágó, hogy a hazai pálya előnyét kihasználjuk és egalizáljunk, mert utána tényleg nagyon nagy előnybe kerülhetne a Szolnok, amit rettentő nehéz lenne behozni, bár nem lehetetlen - mondta az OSC vízilabdázóját.

Készülünk mindig egy-egy újdonsággal, és ha biztosan játszunk, meglephetjük a Szolnokot. De igazán új dolgot már nem tudunk egymásnak mutatni, mert már annyit játszottunk egymással korábban. A magabiztos játék adhat egy pluszt - mondta Salamon Ferenc.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×