eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Douchev-Janics Natasa: ugyan ki verne meg minket?

Élvezi a közös edzéseket Kovács Katalinnal a szintén háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa. A Győr kajakozója a tavalyi évet gerincműtéte miatt kihagyta, az ősz elejétől nyolc hónapot Mexikóban töltött, és május eleje óta készül újra itthon. A háromszoros olimpiai bajnokkal készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják szombaton délután fél hattól az InfoRádió Víztükör című műsorában.

"Igazából alig vártam, hogy hazai vizeken kajakozzak, kicsit már elég volt a kinti dolgokból, mert elég sokat edzettünk magaslaton. Én itt érzem jól magam, ahol a nulla szinten vagyunk. Nagyon élvezem. Kis átállással bajlódtam, három-négy napig. Szegeden készülök, de ma is éppen Szolnokon gyakorolunk párost Katival, élvezem, jó" - hangsúlyozta Douchev-Janics Natasa.

A Győr háromszoros olimpiai bajnok kajakozója hozzátette: "Katalin és én is maximalisták vagyunk, az a szerencse. Jó kiegészítjük egymást, ő pesszimistább, én pedig optimistább vagyok, ő nekem a reálisat mondja, én pedig biztatom: ugyan ki verne meg minket. Dumálunk jókat a vízen, amikor éppen pihenő van. Ma például 500-akat gyakoroltunk, közte nagy, 10-15 perces pihenők vannak, amikor lazán evezünk és megbeszéljük a dolgokat. Nekem nagyon tetszik, Katinak ma nem tetszett, persze meg vagyunk viselve, belehúztunk a héten a munkába, fáradtak vagyunk."

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×