eur:
389.69
usd:
364.02
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Így alakulhat Michelisz Norbert jövője

Akár már karácsony előtt kiderülhet, hol folytatja pályafutását a túraautó-világbajnokságon versenyző Michelisz Norbert. A Mol-csapat tagja elmondta: a döntésig nagyon sok tárgyalás van még hátra. A Honda korábban ajánlatot tett Michelisz Norbertnek, hogy 2015-ben Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro mellett vezesse a japán cég gyári versenyautóját.

Nagyon jól sikerült a teszt - így értékelte Michelisz Norbert a Honda gyári alakulatával végzett egynapos spanyolországi gyakorlást. A magyar versenyző elmondta: volt lehetősége sokat menni a gyári autóval, amely még nem különbözött nagy mértékben az idei versenygéptől. Módosítások voltak ugyan a motorban és a karosszérián, de még nem a pályacsúcsra mentünk rá - tette hozzá.

Michelisz Norbert a teszt egyik legnagyobb pozitívumaként emelte ki, hogy a mérnökök szerint van lehetőség az autó fejlesztésére. A magyar versenyző számára fontos szempont volt ugyanakkor a gyakorlás során az autó megbízhatósága is.

A Honda korábban ajánlatot tett Michelisz Norbertnek, hogy 2015-ben Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro mellett vezesse a japán cég gyári versenyautóját. A magyar versenyző most azt mondja: nagyon sok tárgyalásnak kell még lezajlania, hogy ő maga is pontosabban lássa a saját helyzetét.

"Én úgy gondolom, hogy ha minden simán megy, akkor talán már karácsony előtt megszülethet a döntés arról, hogy hol folytatom a pályafutásomat. De hogyha reális vagyok, azt kell mondanom, hogy talán január első felére láthatok tisztán és így a közvélemény is akkor értesülhet arról, hogy milyen lesz a folytatás" - mondta Michelisz Norbert.

További részletek a molcsapat.hu oldalon.

Hanganyag: Domanits András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×