eur:
389.86
usd:
363.99
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Hamza Hamzaoglu a Galatasaray új edzője

A klub korábbi játékosa, Hamza Hamzaoglu lett a Galatasaray labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

A török labdarúgó-válogatottnál másodedzőként dolgozó, 44 éves Hamzaoglu Cesare Prandellit váltja az együttes kispadján. A nyáron érkezett olasz trénert múlt pénteken menesztették, miután a Galatasaray 2-0-ra kikapott az Anderlechttől a Bajnokok Ligájában, és biztossá vált, hogy csoportja negyedik helyén végez.

Az új edző hétfői bemutatkozó sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az álma vált valóra a kinevezéssel. Egyúttal azt is jelezte, hogy szerinte Wesley Sneijderrel is jól fog tudni együttműködni, annak ellenére, hogy a nyári világbajnokság alatt nyíltan kritizálta az irányítót, amiért szerinte klubjában nem futballozik olyan lelkesen, mint a holland válogatottban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×