eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Női vízilabda ob I - Szépített a Dunaújváros

Hazai medencében nyert, ezzel két vereség után szépített a Dunaújváros a Szentes ellen a női vízilabda ob I három győzelemig tartó döntőjében.

Eredmény, női döntő, 3. mérkőzés:
Dunaújvárosi Főiskola VE - Hungerit-Szentes 8-5 (3-2, 0-2, 2-0, 3-1)

A párharc állása: 2-1 a Szentes javára

Az odahaza egy hete büntetőpárbajban elveszített első, majd a szentesi, kétgólos vereséget hozó második találkozó után szombaton győzelmi kényszerben játszott a Dunaújváros, amely több botlást már nem engedhetett meg magának.

Ennek szellemében kezdett is Mihók Attila együttese, amely 2-0-ra, majd 3-1-re elhúzott. A második játékrészben azonban előbb beérte a vendéglátókat, majd át is vette a vezetést Tóth László alakulata a holland légiós Catharina Hendrica Van Der Sloot révén, aki ötméteresből talált be (3-4).

A nagyszünet után percekig nem történt semmi érdemi a vízben, míg nem másfél perccel a negyed zárása előtt egyenlített a hazai gárda, öt másodperccel az utolsó pihenő előtt pedig az olimpiai negyedik, Európa-bajnoki bronzérmes Csabai Dóra bombagóllal juttatta ismét vezetéshez csapatát (5-4).

A befejező játékrészben a vendéglátók vb-bronzzal is rendelkező válogatott játékosa, a Csabaihoz hasonlóan duplázó Menczinger Kata akciógóljával lett 6-4, innentől pedig már nem volt kétséges, hogy negyedik mérkőzés is lesz a párharcban.

A felek legközelebb szerdán találkoznak Szentesen.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×