eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Velük tárgyalnak Michelisz Norberték a jövőről

Több gyártóval is tárgyal a Zengő Motorsport, hogy 2013-ra is a lehető legjobb autóval álljanak rajthoz a Túraautó-világbajnokságon. A csapat privát világbajnok versenyzője, Michelisz Norbert szerint az sem biztos, hogy jövőre indulhat a privát értékelésben.

Szeretnék futamokat nyerni a következő évadban - nyilatkozta az InfoRádiónak Michelisz Norbert. Mint mondta: "Hiba lenne, ha most itt kimondanám: újra a privát bajnoki cím a cél. Egyrészt azért, mert nem biztos, hogy engem újból értékelni fognak ebben a bajnokságban, másrészt nem tudom még pontosan, hogy milyen lesz a technikai háttér."

Hozzátette: azt mindenképpen szeretné, hogy jövőre ne csak a Hungaroringen, hanem más futamokon is harcolhasson dobogós helyezésért.

A szervezőktől függ, hogy maradhat-e a privát értékelésben - mondta a Túraautó-világbajnokság idei privát világbajnoka. Valószínűsítette ugyanakkor, hogy ebben az értékelésben jövőre már nem fogják számon tartani őt, mivel akinek már van 3-4 éves tapasztalata és abszolút futamgyőzelmekért is harcol esetenként, azt kiveszik a privát értékelésből. Különösen azért is számíthat erre, hiszen most ő lett a privát bajnok.

Arra a kérdésre, hogy jövőre milyen autóval fog versenyezni a Zengő Motorsport, Michelisz elmondta: egyelőre semmi sem biztos. Hozzátette: szinte mindegyik gyártóval tárgyalnak, amelyik érdekelt ebben az ágban. Számításba kerül a Seat, a Chevrolet és a Honda is. Látni kell ugyanakkor, hogy a BMW-vel "bejártunk egy sikeresnek mondható utat, és az autót is nagyon megszerettem."

Kényelmesen hátradőlök, és megvárom, hogy a döntéshozók milyen megoldásra jutnak, nekem az a legfontosabb, hogy 2013-ban is ott állhassak a rajtrácson.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×