eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Federer karnyújtásnyira a wimbledoni trófeához

Roger Federer bejutott a wimbledoni teniszbajnokság vasárnapi döntőjébe, miután négy játszmában, 6:3 3:6 6:4 6:3-ra legyőzte a világelső szerb Novak Djokovicot. A svájci ellenfele a fináléban a brit Andy Murray lesz.

Ellenfele a fináléban a Tsonga-Murray mérkőzés győztese lesz.

A klasszis svájci játékos korábban hat alkalommal nyerte meg a wimbledoni tornát, és vasárnap pályafutása 17. Grand Slam-trófeáját gyűjtheti be.

A 30 éves svájci játékos 2009 után játszhat ismét döntőt Wimbledonban, és ha sikerrel jár, hétfőtől hosszú idő után újra átveszi a vezetést a világranglistán.

A vasárnapi fináléban a svájci világklasszis ellenfele a brit Andy Murray lesz, aki szintén négy szettben, 6:3 6:4 3:6 7:5-re verte a francia Jo-Wilfried Tsongát.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×