eur:
389.37
usd:
361.17
bux:
68422.97
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Beckham lemarad az olimpiáról

Meghiúsult David Beckham álma: nem került be a londoni olimpián szereplő brit labdarúgó-válogatott keretébe.

"Mindenki tudja, milyen sokat jelentett nekem mindig is a hazámat képviselni egy-egy nagy eseményen, így természetesen nagyon szerettem volna ott lenni a játékokon" - nyilatkozta csütörtökön a 115-szörös válogatott Beckham. "Természetesen nagyon csalódott vagyok, de nálam nem lesz nagyobb szurkolója az együttesnek."

A Los Angeles Galaxy 37 éves középpályása korábban bekerült Stuart Pearce szövetségi edző 35 fős bő keretébe, ám a végleges, 18 fős olimpiai csapatba már nem válogatta be őt a szakember.

Az olimpiai labdarúgótornán alapvetően 23 éven aluli játékosok szerepelhetnek, de válogatottanként három túlkoros nevezésére nyílik lehetőség. Ezek brit sajtóértesülések szerint Ryan Giggs (Manchester United), Craig Bellamy (Liverpool) és Micah Richards (Manchester City) lesznek.

Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Erős bejelentést tett Szijjártó: Kína előtt megnyílhat az út Paks II.-nél egy új megállapodással

Erős bejelentést tett Szijjártó: Kína előtt megnyílhat az út Paks II.-nél egy új megállapodással

Legalább 16 darab megállapodást írhat alá a magyar kormánnyal e heti látogatásán Hszi Csin-ping kínai elnök, ebből pedi egy a nukleáris energia teljes portfólióját lefedő együttműködés lehet – jelentette be hétfő Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az örmény kollégájával tartott hétfői sajtótájékoztatón. Korábban felmerült már, hogy akár Kína is beléphet a Paks II. projektbe, amit ez a tervezett egyezmény lehetővé is tenne.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×