eur:
389.33
usd:
361.51
bux:
68403.17
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Czink simán győzött Wimbledonban, Arn kikapott

Czink Melinda két nagyon sima játszmában, fölényesen nyert kedden Johanna Larsson ellen az angol nyílt teniszbajnokság első fordulójában, Wimbledonban.

A viadal honlapja szerint a magyar játékos 39 perc alatt (!) győzte le svéd ellenfelét, és csupán két játékot vesztett a mérkőzés alatt.

"Végig jól játszottam, önmagamhoz képest is kiválóan" - mondta győzelme után a magyar játékos. "Azt hiszem, annak köszönhetem a sikert, hogy végig következetesen betartottam az edzőm utasításait, ha kellett az alapvonalon játszottam, ha kellett, mentem fel a hálóhoz röptézni."

A következő körben a négyszeres wimbledoni bajnok amerikai Serena Williams lesz Czink Melinda ellenfele.

Arn Gréta viszont két sima szettben kikapott a kazah Galina Voszkobojevától. A viadal honlapja szerint a mérkőzés 1 óra 21 percig tartott.

Babos Tímea már hétfőn kiharcolta a továbbjutást egyesben.

Eredmény:

nők:

1. forduló (a 64 közé jutásért):

CZINK MELINDA-Larsson (svéd) 6:0, 6:2

Voszkobojeva (kazah)-ARN GRÉTA 6:4, 6:2

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×