eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Kikapott a Vasas az elődöntőben

A Vasas 12-5-re kikapott az olasz Pro Recco együttesétől a férfi vízilabda Bajnokok Ligája Nagyváradon zajló Final Fourjának elődöntőjében. A magyar együttes a szombati bronzmérkőzésen a Mladost Zagrebbel találkozik.

Jól kezdett az olasz sztárcsapat, ugyanis első két támadásából - mindkét alkalommal emberelőnyből - gólt szerzett. Ugyanakkor a friss magyar bajnok Vasas is értékesítette első fórját Brguljan révén. Az olaszok kőkemény védekezésükkel teljesen "kiszorították" az angyalföldieket, támadásban pedig magabiztosan használták ki az emberelőnyöket, így 4-1-re vezettek az első negyed után.

A folytatásban is inkább a Recco akarata érvényesült, Molina növelte is az előnyt. Támadásban nem tudott változtatni a Vasas, hátul azonban feljavult a magyar együttes, Nagy Viktor ötméterest is hárított. Nem sokkal a szünet előtt ismét Sukno villant, ezzel ötgólosra növelte az olasz előnyt.

A harmadik negyed is két Recco-góllal kezdődött, a hosszú magyar gólcsendet végül Vámos törte meg. Ezután Katonás is feliratkozott a góllövők közé, de a túloldalon így tett Kásás is.

A zárófelvonásban Decker révén a Vasas talált be először a kapuba, ám ekkor már fáradtnak tűnt az angyalföldi gárda, míg az olaszoknál teljes sorokat cseréltek. A Recco ekkor már csak "félgőzzel" játszott, de így is magabiztosan győzött.

Pro Recco (olasz) - Vasas 12-5 (4-1, 2-0, 4-2, 2-2)

gólszerzők: Filipovic, Sukno, Molina, Perrone, Prlainovic 2-2, Pijetlovic, Kásás 1-1, illetve Brguljan, Vámos, Katonás, Decker, Vörös

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×