eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Erdei: Örülnék neki, ha Sumenovval bokszolhatnék

A jövő hét közepén derülhet ki, hogy kivel csap össze Erdei Zsolt. A félnehézsúlyú ökölvívó az InfoRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a kazah Bejbut Sumenovval állnak a legközelebb a megállapodáshoz, de biztosat egyelőre nem mondhat.

Az ESPN arról számolt be, hogy Erdei Zsolt szilveszterkor küzdhet meg Sumenovval.

A magyar bokszoló örülne neki, ha világbajnoki címért léphetne szorítóba, reményei szerint valóra is válik a médiaértesülés, ugyanakkor arról is beszélt, hogy a Boksz Világszövetség (WBA) világbajnoka igen erős rivális.

Arról is beszélt, hogy az amerikai Tavoris Cloud elleni meccsnek is van még esélye. Mind a két bokszolónak örülne, hiszen világbajnoki címmérkőzések lennének

A profi boksz már csak ilyen: hosszú hónapokig élünk bizonytalanságban, de most úgy tűnik "kezd kitisztulni az ég" - fogalmazott a sportoló.

Sumenovról szólva elmondta: az egyik legkeményebb bokszolóról van szó, nagyon erős srác, akinek nagy önbizalma van. Technikailag vannak nála képzettebbek, de fizikálisan az egyik legerősebb ellenfél.

Erdei Zsolt felkészülését egy vírusos fertőzés hátráltatta, de a decemberi mérkőzésnek ez semmiképpen nem lehet akadálya.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×