eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Cseh László nem gondol a visszavonulásra

Még most is nagyon bántja Cseh Lászlót, hogy 400 méteres vegyesúszásban lemaradt a döntőről a sanghaji világbajnokságon. A Kőbánya SC versenyzője 200 pillangón is lemaradt a fináléról, 200 vegyesen viszont bronzérmet szerzett.

A londoni olimpia utáni időszakra is tervez Cseh László, vagyis az úszó nem gondolkodik a visszavonuláson.

A Kőbánya SC versenyzője az InfoRádiónak azt mondta: nagy fájdalom maradt benne amiatt, hogy a sanghaji világbajnokságon 400 méter vegyesen nem jutott a döntőbe.

"Peches napot fogtam ki, a sors összeesküdött ellenem, az asztmám kijött, és emiatt nem kaptam levegőt úszás közben" - fejtette ki. Cseh László biztos benne, hogy fel tud állni majd a csalódás után.

A sportoló hamarosan visszatér Kínába, ugyanis részt vesz az Universiádén Sencsenben. Cseh László kiemelte: örül a lehetőségnek, mert megmutathatja a világnak, hogy tud 400 méter vegyest úszni.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×