eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Magyar-holland: telt ház a Puskás Ferenc Stadionban

Problémamentesen zajlik a hazai és a vendégszurkolók beengedése a Puskás Ferenc Stadionba, ahol a magyar labdarúgó-válogatott 20:30 órától a világbajnoki ezüstérmes hollandokkal vív Európa-bajnoki selejtezőt.

A csapatok összeállításáról és a mérkőzésről "percről-percre" összeállításunkban olvashat információkat.

Az alapos biztonsági vizsgálat miatt ugyan kicsit feltorlódnak a sorok a kapuknál, de a drukkerek belépése folyamatos.

A jegyeladási adatok alapján biztos, hogy telt ház, 25 ezres nézősereg várja a csapatokat, s a szimpatizánsok egy része már a helyszínen tartózkodik: a lelátókon egyelőre körülbelül 7-8 ezer magyar és nagyjából 500 holland szimpatizáns foglal helyet.

A hazai együttes felszerelését biztosító adidas sportszergyártó cég egy 326 négyzetméteres óriásmezt gyártatott, és feszített ki a Puskás Stadion nézők elől elzárt felső karéjára, a FourFourTwo című futballmagazin pedig - a tavaly októberben játszott San Marino elleni Eb-selejtezőhöz hasonlóan - újra elkészít egy több gigapixeles panorámafotót, amelyen a drukkerek megkereshetik és Facebook profiljukon keresztül be is jelölhetik magukat. A lap célja, hogy az elkészült fotón minél többen jelöljék meg (tageljék) magukat, ezzel ugyanis Magyarországon készülhetne el a legtöbb tagelést tartalmazó szurkolói fénykép.

A magyar-holland összecsapás a spanyol Carlos Velasco Carballo sípjelére kezdődik meg 20:30 órakor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×