eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Overdose pihenőre vonul

Overdose-t a versenyszezon hátralévő részében már nem teszik ki komolyabb terhelésnek, így Mikóczy Zoltán tulajdonos a november 14-i római versenytől is visszaléptette a csodalovat.

Overdose felkészülését az elmúlt három hétben egy tályog hátráltatta, így kedden Alagra érkezik angol kovácsa, Stuart Packham, hogy a végső tisztítást és az eltávolítást elvégezze.

Mikóczy Zoltán arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy ugyan más lovaknál gyakori, hogy ezután pár nappal már teljes értékű munkát végeznek, de a tulajdonos elővigyázatosságból úgy döntött, hogy a versenyszezon hátralévő részében már nem teszik ki Overdose-t komolyabb terhelésnek, a november 14-re tervezett római versenyt pedig lemondták.

A tavalyi sérülés okozta hosszú kihagyás után idén három versenyen rajtolt Overdose: Szlovákiában, illetve a Kincsem Parkban könnyedén nyert, Baden-Badenben azonban nem járt sikerrel, miután hosszú ideig nem akart beállni a rajtgépbe, s többször ledobta lovasát. A ló ebben az évben még november 14-én egy római futamon indult volna, amelyen két éve tíz hosszal győzött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×