eur:
389.74
usd:
364.85
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Vajda Attila: Kaptam hideget-meleget

Egy sportoló pályafutása során nem az a fontos, hogy elkerülje a nagy pofonokat, hanem az, hogy fel tudjon állni, ha padlóra kerül - mondta az InfoRádiónak Vajda Attila. Az olimpiai bajnok kenust az elmúlt szezon után sokan bírálták, ő maga azonban többször is hangsúlyozta, hogy nem tartja nagy kudarcként a visszafogottabb eredményeket.

Nem változtatott sokat a felkészülésén a kevésbé sikeres tavalyi év után Vajda Attila. A Szeged olimpiai bajnok kenusa az InfoRádiónak azt mondta, úgy érzi, hogy fontos lépéseket tett meg az elmúlt időszakban is.

"Nem az a jó megoldás, ha a pofonoktól sohasem esünk el, hanem az, hogyha kapunk, akkor fel tudunk állni utána. Kaptam hideget-meleget, most az a feladat, hogy felálljak ezek után, és menjek tovább Londonig" - hangsúlyozta a sportoló.

A kenus szerint jól sikerült a felkészülése, és bár az edzőtáborban nem volt szerencsés az időjárás, az eltervezett munkát el tudták végezni.

Vajda Attila arra számít, hogy az olimpiáig hátralévő időszakban hazai tehetségek is felbukkanhatnak, akik megszoríthatják.

A Szeged sportolója a múlt hét végi rangsorolóversenyen 500 méteren győzött, 1000 méteren viszont csak a negyedik lett.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×