eur:
389.76
usd:
365.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Mourinho szeretne a Real Madrid vezetőedzője lenni

Előbb-utóbb szeretne a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője lenni Jose Mourinho, a Bajnokok Ligája szombati döntőjére készülő Internazionale trénere.

"Azok a nagy edzők és futballisták, akik nem dolgoznak vagy nem játszanak olyan klubban, mint a Real Madrid, hiányérzettel fejezik be karrierjüket" - mondta a 47 esztendős portugál szakember a Marca című spanyol lapnak. Hozzátette: a következő szezont illetően számára csak az Inter vagy a Real létezik.

"A Real Madrid edzője akarok lenni, ez száz százalék. Hogy jövőre vagy később, nem tudom megmondani" - jegyezte meg Mourinho, aki korábban cáfolta, hogy tárgyalásokat folytatna a spanyol klubbal, ugyanakkor később elismerte: nem érzi jól magát Olaszországban.

A Real jelenlegi edzőjének, a chilei Manuel Pellegrininek bizonytalan a jövője, ugyanis a királyi gárda ebben a szezonban nem nyert semmit, a bajnokságban is csak második lett a Barcelona mögött, a Király Kupában egy harmadosztályú alakulat búcsúztatta, míg a BL-ben a kiesési szakasz első körében elvérzett, pedig Florentino Pérez klubelnök 250 millió dollárt költött játékosvásárlásra.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Erősödik a forint

Erősödik a forint

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×