eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Sokba kerülhet Mourinho a Realnak

Alaposan a zsebébe kell nyúlnia Florentino Péreznek, ha a Real Madridhoz akarja csábítani José Mourinhót. A portugál edző egyelőre nem foglalkozik a jövőjével, mint mondta, csak a szezonból hátralévő két meccs érdekli.

57 millió euró - ennyit kellene kifizetni a Real Madridnak, ha a nyáron meg tudná szerezni José Mourinhót vezetőedzőnek. A királyi klubnak 5 milliót kellene fizetnie végkielégítésként a csapatot jelenleg irányító Manuel Pellegrininek, 7 millióért lehetnek kivásárolni az Intertől a portugál trénert, aki évi 15 millió eurós fizetést kér olasz sajtóhírek szerint.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, Mourinho szabad kezet kér az átigazolásokhoz, mivel több új futballistával erősítené meg a keretet.

A portugál edző nem erősítette meg az értesüléseket, csak annyit közölt, a jövőjét érintő kérdésekkel a BL-döntő után kíván foglalkozni. Az Internek jó esélye van, hogy triplázzon idén, vagyis a bajnokságban, a hazai és a nemzetközi kupában is az élen végezzen, és a tréner nem akarja, hogy a vele kapcsolatos pletykák megzavarják a csapatot.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×