eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Elhúzódik a generációváltás a kajak-kenu válogatottban

A vártnál jobban elhúzódik a generációváltás a magyar kajak-kenu válogatottban - mondta az InfoRádiónak a sportági szövetség elnöke. Baráth Etele ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a férfi kajakozóknál a londoni olimpián a csapathajókban már valószínűleg lesznek fiatalok is.

Nem maradéktalanul elégedett az elmúlt szezonnal a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke. Baráth Etele az InfoRádiónak elmondta: sok gond halmozódott fel az utóbbi években, de szinte természetes is a sportágban a periodikusság, az, hogy az egyik szakág felülmúlja a másikat.

A kajak-kenuban a vártnál hosszabb a generációváltás, de biztató, hogy a 18 és 23 év közöttiek a csúcson vannak, soha ilyen sikereket nem értek el nemzetközi versenyeken - emelte ki az elnök. Baráth Etele szerint a férfi kajakozóknál a londoni olimpián a csapathajókban már valószínűleg lesznek fiatalok is.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke nem hiszi, hogy rosszabb év lesz idei gazdasági szempontból, mert a tavaly nagy mértékben csökkentett szint tartható, de fejlesztésekre nincs lehetőség.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×