eur:
393.8
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Cáparuha nélkül szeretne a legjobb lenni Hosszú Katinka

Hosszú Katinka lett az év női sportolója a magyar sportújságírók szavazása alapján. A világbajnok úszónő, miután a Sportcsillagok Gálaestjén átvette az elismerést, az InfoRádiónak elmondta: bár a vizsgaidőszak miatt lemaradt a december eleji rövidpályás világbajnokságról, úgy érezte, ott lett volna a helye Isztambulban.

Egyetemi kötelezettségei miatt nem vehetett részt a nemrég véget ért rövidpályás világbajnokságon Hosszú Katinka, aki az InfoRádiónak elárulta: a többi magyar úszó teljesítményét látva úgy érezte, ott lett volna a helye Isztambulban.

A magyar úszónő, aki csütörtökön átvehette az év női sportolójának járó elismerést, elmondta: idei szezonjának legemlékezetesebb másodperceit a római világbajnokságon, a 400 méteres vegyesúszás döntőjének utolsó hosszán élte át, amikor már érezte, hogy az övé lesz a győzelem.

Európa-csúccsal szerzett aranyérme Hosszú Katinka ismertségében is áttörést hozott, az úszónő azonban úgy fogalmazott: "nem szeretem, hogy az újságírók ennyire érdeklődnek irántam, de mégis jólesik, mert ez azt jelenti, hogy nagyon sikeres vagyok".

A sportoló a jövőről szólva elmondta: a jövő évi, budapesti világbajnokságon elsősorban az előre kitűzött időeredményeket szeretné elérni, és majd eldől, hogy ez mire lesz elég. Megjegyezte: már a cáparuha nélkül készül a versenyre.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×