INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Karrierjét kockáztatja Ronaldo?

Infostart / InfoRádió
Carlos Queiroz, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya behívta a Bosznia-Hercegovina elleni világbajnoki pótselejtezőkre készülő keretébe a bokasérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldót. Az aranylabdás támadó spanyol klubja, a Real Madrid azonban felszólította a játékost, hogy ne tegyen eleget a behívásnak.

A spanyol egyesület orvosai arra figyelmeztetnek, hogy Ronaldo akár a karrierjét is kockára teheti, ha rásérül a jelenlegi bokasérülésre a válogatott mérkőzésén.

A királyi klub azt tervezi, hogy beperli a portugál szövetséget, és kártérítést követel, ha a nyáron 94 millió euróért megvásárolt portugál sztár sérülése súlyosabbá válik egy válogatott találkozón való szereplés miatt.

A Real Madrid meghívta a portugál nemzeti csapat orvosait, hogy megvizsgálják a játékost, és ők is meggyőződjenek róla, nem bevethető.

Carlos Queiroz viszont abban bízik, hogy a futballista legalább néhány perc erejéig játszhat a bosnyákok elleni szombati és jövő szerdai összecsapáson.

Ronaldo még szeptember végén sérült meg a francia Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, majd az október 10-i, portugál-magyar világbajnoki selejtezőn megpróbálkozott ugyan a játékkal, ám alig húsz perc után cserét kért.

A címlapról ajánljuk