eur:
394.71
usd:
365.58
bux:
65142.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szenzációs derbin verte meg a United a Cityt, nyert a Chelsea is

Méltó volt a 152. manchesteri derbi a várakozásokhoz. A Man United megszerezte a három pontot, négy gólt is szerezve jelezte, Cristiano Ronaldo távozása után sincs baj a támadójátékával. Ám a City is büszke lehet: ha egy csapat három gólt szerez az Old Traffordon, okkal sorolja magát a nagyok közé. A mérkőzést a 95. percben döntötte el a csereként beállt Michael Owen.

A United a második percben Wayne Rooney révén szerzett vezetést, és nem sokkal később Gareth Barry kiegyenlítette. A második félidő is góllal, sőt gólokkal indult, előbb Darren Fletcher, majd Craig Bellamy talált a kapuba.

A United skótja a 80. percben újabb fejes gólt szerzett, úgy festett, az dönthet. Ám a City, ismét csak Bellamy révén, a 90. percben kiegyenlített. A gól előtt Rio Ferdinand hibázott.

A játékvezető meglepően sokat, hat percet hosszabbított, ebben meg újabb gól esett: a 95. percben Michael Owen a kapuba kotorta Ryan Giggs labdáját. A United nyert, elrontva a városi vetélytárs százszázalékos mérlegét. A bajnok a liga legjobbjai közül az Arsenal után a Cityt is legyőzte az Old Traffordon.

Továbbra is százszázalékos a Chelsea, miután a vártnál nagyobb különbséggel, 3-0-ra legyőzte a Tottenhamet. A gólokat Ashley Cole, Michael Ballack és Didier Drogba szerezte.

Vasárnapi eredmények
Manchester United-Manchester City 4-3
Wolverhampton-Fulham 2-1
Everton-Blackburn 3-0
Chelsea-Tottenham 3-0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×