eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

BL-csata után rangadó vár a Lokira

A Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően vasárnap a Ferencvárost fogadja a Debrecen. A labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton a Paks ellen őrizheti meg első helyét.

A 8. forduló rangadóját Debrecenben rendezik, a címvédőhöz a Ferencváros látogat vasárnap. A hét közben mindkét együttes kikapott, de van különbség a vereségek között: a Loki Liverpoolban, az FTC pedig az MTK második csapatával szemben maradt alul.

A DVSC kiváló formában van, hiszen sorozatban négy meccset nyert meg az NB I-ben. Herczeg András klubmenedzser egyik legjobbjára, Rudolf Gergelyre nem számíthat, és várhatóan Szélesi Zoltán is kihagyja a találkozót.

A zöld-fehéreknél nem játszhat Sam Wedgbury, Dragóner Attila szereplése kérdéses, míg két fiatal labdarúgónak, Megyeri Balázsnak és Tóth Bencének már a junior vb-re készülő kerettel kell edzenie.

A listavezető Videotonra a papírforma szerint könnyű mérkőzés vár, hiszen a mezőny alsó feléhez tartozó Paksot fogadja. A fehérváriaknál kiváló formában van a két támadó, André Alves és Sitku Illés, ketten már 8 gólt szereztek.

A dobogós fővárosi csapatok hazai pályán szerepelnek, az MTK a Kaposvárt, míg az Újpest a Nyíregyházát látja vendégül.

A hétközi edzőváltás után, immár Róth Antal vezette sereghajtó Haladás a Kecskemét ellen lép pályára hazai környezetben.

NB I, 8. forduló:
Péntek:
Győr-Zalaegerszeg 19
Szombat:
MTK Budapest-Kaposvár 15
Újpest-Nyíregyháza 17:30
Pápa-Vasas 19
Diósgyőr-Honvéd 19
Haladás - Kecskemét 19
Videoton-Paks 19
Vasárnap:
Debrecen-Ferencváros 17:30

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×