eur:
389.75
usd:
363.51
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Elégedett a kajak-kenusokkal Storcz Botond

A férfiak visszafogottabb szereplése mellett is 12 éremmel zárta a magyar válogatott a kanadai kajak-kenu világbajnokságot. Storcz Botond szövetségi kapitány a magyar női négyes 500 méteren aratott győzelmét emelte ki a sikerek közül.

Pozitívan értékelte a magyar kajak-kenu válogatott teljesítményét a szakvezető, Storcz Botond, aki az InfoRádióban elmondta: a hölgyek kiemelkedő eredményt értek el, a csapat pedig az első helyen végzett a nemzetek közötti pontversenyben.

A szövetségi kapitány egyesben a kenus Vajda Attilától is érmet várt 1000 méteren, ám megjegyezte: bizonyított azzal, hogy a 4x200-as váltóban Horváth Gábor, Foltán László és Bozsik Attila társaként a második helyen végzett.

Örömtelinek nevezte Storcz Botond azt is, hogy a férfi kajakosok idén olimpiai számban - párosban, 500 méteren - is tudtak érmet szerezni a magyarok Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor révén.

A szakvezető szerint nagy siker az is, hogy a női négyes győzni tudott 500 méteren. "A szakágon belül az elmúlt években voltak hangulati problémák, amiket nem sikerült mindig normálisan kezelni. Ebben az évben - köszönhetően a lányoknak és az edzőik hozzáállásának, összeállt a négyes" - fűzte hozzá Storcz Botond.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×