eur:
389.58
usd:
363.47
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ribéry legalább egy évig Münchenben marad

Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása vasárnap bejelentette, hogy a következő szezonban még biztosan a német csapatot erősíti majd.

"Nem tudom megakadályozni, hogy különböző klubok ajánlatokat tegyenek értem" - fogalmazott Ribéry. - "Nem csak a Real Madridról van szó, keresett a Barcelona, a Manchester United, és a Chelsea is. Annyit tudok mondani, hogy jelenleg is Münchenben vagyok, az ajtók pedig tényleg bezárultak, mert a vezetőség mindenképpen azt szeretné, ha maradnék."

A 26 esztendős futballista hozzátette: soha nem mondta, hogy Madridba szeretne igazolni, ha lett volna ilyen szándéka, azt jelezte volna a Bayern vezetőinek.

Franz Beckenbauer, a bajor alakulat elnöke a múlt héten bocsánatot kért Ribérytől, amiért egy korábbi interjúban kétségbe vonta a francia középpályás Bayern iránti elkötelezettségét.

A német klubnál hónapokig nem lehetett tudni, hogy Ribéry elhagyja-e a csapatot, mivel a Real Madrid élénken érdeklődött iránta, és később a Chelsea és az Internazionale is konkrét ajánlatott tett a középpályásért. A bajorok aztán 100 millió dollárban határozták meg a francia árát, aminek hatására a Madrid elállt vételi szándékától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×