eur:
388.72
usd:
361.75
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Massa holnap elrepül - a szülők már hazamentek

Titônio Massa, a Ferrari brazil pilótájának édesapja a feleségével boldogan mosolygott az Állami Egészségügyi Központ bejárata előtt. Megnyugodva térhettek haza ma Brazíliába, túlvannak életük legnehezebb hetén. A fiúk, Felipe sokkal jobban van, mint amit bárki is remélni mert a június 25-i baleset utáni órákban

A Massa szülők ma Frankfurt érintésével repültek el São Paulo felé. Az édesapa a kórház előtt nyilatkozott az újságíróknak, így a Globo című riói napilapnak: "Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített abban, hogy a fiam állapota javuljon a baleset után. Külön is szeretném a hálámat kifejezni a Honvéd Kórház orvosainak, s Dino Altmannak" - mondta.

Korábban azért is köszönetet mondott a kórház vezetőinek, hogy kaphattak egy kis szobát a létesítményben, a fiúkhoz közel.

Felipe Massa a tervek szerint holnap, hétfőn utazik haza. Az ÁEK-ból helikopterrel viszik ki a repülőtérre, majd onnan a felesége, Raffaela társaságában utazik Brazíliába. Az első célállomás az ország észak-keleti részén lévő Recife lesz, majd kedden reggel folytatják majd az útjukat São Paulóba.

Ott újra kórházba fekszik majd, további kivizsgálásokra kerül sor. Ha azok a remélt eredményt hozzák, hamarosan hazaköltözhet. Dino Altmann, a pilóta orvosa nem kívánt találgatásokba bocsátkozni atárgyban, hogy mikor versenyezhet újra Felipe Massa.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×