eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A Chelsea már tárgyal Hiddinkkel

A Chelsea tárgyalni kezdett Guus Hiddinkkel, az orosz labdarúgó-válogatottat irányító holland szakemberrel, hogy legyen a londoni együttes menedzsere. A klub hétfőn menesztette Luiz Felipe Scolarit.

"Bármely más klubnak azonnal nemet mondtam volna, de a Chelsea más, mivel jó viszonyban vagyok a tulajdonossal. Szeretnék segíteni nekik, ha tudok" - mondta Guus Hiddink. A jó viszonyról csak annyit: Roman Abramovics hatására nevezték ki az orosz nemzeti csapat élére a holland szakembert, és a fizetését is ő állja.

A 62 éves holland edző elismerte, hogy csak néhány hónapig, vagyis a szezon végéig venné át a Chelsea irányítását, mivel nem akarja elhagyni az orosz válogatottat.

A Chelsea egyelőre annyit közölt hivatalosan, engedélyt kaptak az orosz szövetségtől, hogy tárgyaljanak Hiddinkkel arról, az idény végéig üljön le a Kékek kispadjára.

Guus Hiddink volt a PSV Eindhoven, a Real Madrid, a Betis, a Valencia és a Fenerbahce edzője is, emellett irányította a holland, az ausztrál, a dél-koreai és az orosz válogatottat is.

A Chelsea hétfőn menesztette Luiz Felipe Scolarit a vártnál gyengébb eredmények miatt. A brazil edző tavaly nyáron került a londoni egyesülethez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×