eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Talmácsi ismét lehagyott mindenkit

Talmácsi Gábor érte el a legjobb időt a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentiméteres kategóriájában a San Marinó-i Nagydíj szombat reggeli szabadedzésén.

Az Apriliával versenyző címvédő magyar motoros 1:43.779 perc alatt teljesítette leggyorsabb körét a 4,226 kilométeres pályán. A második helyen az olasz Simone Corsi végzett, míg a harmadik a spanyol Nicolas Terol lett.

Talmácsi Gábor eddig remekül teljesített a misanói pályán: megnyerte a pénteki szabadedzést és az első időmérőn is ő volt a leggyorsabb.

A második időmérő délután lesz, a futam vasárnap 11 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×