eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Vereckei hatodik lett

Vereckei Ákos a hatodik lett a férfi kajak egyesek 500 méteres döntőjében a pekingi olimpián. A számot az ausztrál Ken Wallace nyerte.

A rajt után a szám fő esélyese, a kanadai Adam van Koeverden állt az élre, és egy hajóval vezetett a mezőny előtt féltávnál. Vereckei ekkor a középmezőnyben haladt.

Óriási hajrát indított az ausztrál Ken Wallace, valamint a brit Tim Brabants, és végül a nyolcas pályán versenyző Wallace centikkel megelőzte a kanadait, így aranyérmes lett. Vn Koeverden lett a második, Brabants pedig a harmadik.

Vereckeinek volt esélye éremszerzésre is, de a hajrája nem sikerült jól, így hatodik lett.

"Végig jó helyen voltam, az utolsó ötven méteren egy kicsit visszacsúsztam, ott elvesztettem két-három pozíciót. Nem zavart, hogy mellettem az ausztrál fiú egy kicsit elment, tudtam, hogy gyors lesz. Nem fogok tudathasadásos állapotba kerülni, elégedettnek kell lennem azzal, ami történik, különben mehetnék kórházba terápiára. Ami bennem volt, azt kihoztam magamból" - mondta Vereckei az MTI-nek.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×