eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Pénteken mutatják be Aragonést a Fenerbahcénál

Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott leköszönt trénere, Luis Aragonés aláírt a török Fenerbahcéhoz, így már az MTK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn is ő irányítja majd a török csapatot.

A hírt a Marca című spanyol lap közölte, amely úgy tudja, hogy a szakember nem sokkal éjfél után szignálta két évre szóló szerződését a Bajnokok Ligájában legutóbb a negyeddöntőig jutott együtteshez. A beszámoló szerint a 69 éves sikeredző 3 millió eurót vághat zsebre új klubjánál, amelynél tétmérkőzésen éppen július végén az MTK elleni hazai BL-selejtezőn mutatkozik be.

A Fenerbahce délután közölte, hogy Aragonés csütörtök este érkezik Isztambulba és pénteken mutatják be őt hivatalosan.

A török egyesület már az Eb alatt bejelentette, hogy előszerződést kötött Aragonésszel, aki Zicót váltja majd a kispadon.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×