eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A kiesés után megkérte barátnője kezét a francia kapitány

Alig pár perccel csapata Európa-bajnoki búcsúja után megkérte barátnője kezét Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Élő adásban, az olaszoktól elszenvedett 2-0-s vereség utáni televíziós interjúban jelentette be Raymond Domenech, hogy feleségül kéri barátnőjét, Estelle-t. A 32 éves nő évek óta együtt él az edzővel, és már két gyermekük is született.

A szokatlan lánykérés után a francia kapitány az Eb-búcsút jelentő vereséget is értékelte, és kiemelte: minden válogatottja ellen fordult. "Lehetetlennek tűnt, hogy ennyi katasztrófa történjen egy meccs során. Ribéry megsérült, kificamodott a térde, aztán jött a kiállítás és a büntető" - fejtette ki.

Domenech jövője bizonytalan, bár a szakvezető erre nem akart kitérni, csak annyit mondott: a francia szövetség vezetői kezében van a döntés - vagyis ő magától nem mond le, kitöltené a 2010-es vb-ig szóló szerződését.

"A csapatnak van jövője, egyre több a fiatal, érdekes munka várható" - mondta a szakvezető, kérdés, hogy ezt a feladatot még ő végezheti-e el.

A franciák búcsúja után több rutinos labdarúgó, Claude Makelele, Lilian Thuram és Willy Sagnol is bejelentette: visszavonul a nemzeti együttestől.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×