eur:
389.13
usd:
361.78
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Máris kirúgták az angol kapitányt?

Angol sajtóértesülés szerint a horvát labdarúgó-válogatottól elszenvedett vereség után menesztették Steve McClaren angol szövetségi kapitányt. Az angolok nem lesznek ott a jövő évi Európa-bajnokságon, ami az első selejtezőbeli kudarcuk az 1994-es világbajnokság óta.

A Sun úgy értesült, hogy a Wembley-ben elszenvedett vereséget követően az angol szövetség vezetői azonnal közölték Steve McClarennel, hogy mennie kell. Eszerint az FA magyar idő szerint csütörtök fél tízkor kezdődő elnökségi ülésén már csak szentesítik ezt a határozatot.

Maga a kapitány a mérkőzés után kijelentette, hogy nem áll szándékában lemondani.

"Nem mondok le, vállalom a felelősséget. Az volt a feladatom, hogy kijussunk az Eb-re, de kudarcot vallottam. Jelenleg nem akarom megvitatni a jövőmet, próbálom túltenni magam az eredményen" - fogalmazott a szakember.

A szurkolók ugyanakkor egyértelművé tették véleményüket, amikor távozóban azt skandálták: "Rúgjátok ki, rúgjátok ki!"

A legtöbben most arra tippelnek, hogy a Chelsea-től a szezon elején elküldött José Mourinho lesz Steve McClaren utóda; a William Hill fogadóiroda szerda este 5 az 1-hez adta ennek esélyét.

Az angolok kiesése után a legtöbben azt is biztosra veszik, hogy David Beckham nem lesz százszoros válogatott - a szerdai fellépése a 99. találkozója volt a nemzeti színekben.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×