eur:
394.35
usd:
371.39
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Rajczival száguld az Újpest

Kettesével lövi a gólokat Rajczi Péter a tavaszi szezonban. A listavezető Újpest a labdarúgó NB I 18. fordulójában a válogatott csatár duplájával győzött 2-0-ra a vendég Rákospalota ellen.

A hazaiak sokáig nem találták a játék ritmusát, és csak az első félidő hajárájában szerezték meg a vezetést, amikor a középre passzoló Füzi Ákos labdáját Rajczi két méterről a kapuba továbbította (1-0).

A második félidőben több helyzetet ki kialakított az Újpest, a 86. percben pedig ismét jött Rajczi, és Hullám Attila szöglete után beállította a végeredményt (2-0).

A támadó sorozatban harmadszor szerzett két gólt, így a tavaszi szeonban már hat találatnál járt, összesen pedig 16 gól áll a neve mellett ebben a szezonban.

További eredmények:
Diósgyőr-Vasas 0-2
Győr-Pécs 1-1
Kaposvár-Tatabánya 1-1
Zalaegerszeg-Sopron 2-2

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×