eur:
395.02
usd:
370.98
bux:
65376.72
2024. április 19. péntek Emma

Hatalmas pofont kapott a Fradi

A LEN Kupa-elődöntős Ferencváros óriási meglepetésre 11-10-re kikapott a vendég BVSC-től a férfi vízilabda-bajnokságban. Az FTC négygólos vezetés után maradt alul a népligeti uszodában.

Bíró Attila, a Ferencváros edzője a vereség után az InfoRádiónak úgy nyilatkozott, hogy mentálisan összezuhant együttese a hajrára. Hozzátette, hogy több játékosa sérüléssel bajlódott, így nem végzett az elmúlt héten megfelelő edzésmunkát, de ez sem lehet mentség a kudarcra.

A szakosztály és az egyesület problémáira utalva megjegyezte, hogy nincs mire büntetni, ugyanis a játékosai hónapok óta nem kapnak fizetést, így az FTC gyakorlatilag amatőrcsapattá vált. Bíró Attila szerint külön problémát jelentett, hogy ő maga eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra.

A tréner tart attól, hogy a mostani helyzetben hasonló meglepetések is érhetik a Fradit. Az ellenfél játékát firtató kérdésre Bíró Attila annyit mondott, hogy a BVSC az első három negyedben semmi különöset nem produkált, három-négygólos hátrányban is volt, a záró felvonásban viszont jól összpontosított a vendégcsapat, amelynek az egyenlítés után a győzelmet is sikerült megszereznie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Csütörtökön összeállították a 12 főből álló esküdtszéket Donald Trump volt amerikai elnök New York-i büntetőperében, amely az első büntetőtárgyalás az ellene folyamatban lévő összesen négy közül. Két korábban kiválasztott esküdtet azonban haza kellett küldenie a bíróságnak, miután mégsem feleltek meg a kritériumoknak. Bár ma még további póttagokat fognak választani, hétfőn előreláthatólag elkezdődhet a per a nyitóbeszédekkel - írja a CNN.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×