eur:
392.57
usd:
365.45
bux:
66589.3
2024. április 26. péntek Ervin

Huszár Erika sikerrel vette a selejtezőt

Sikerrel vette a selejtezőt Huszár Erika a rövid pályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyében a torinói téli olimpián. Darázs Rózsa kiesett.

Huszár Erika bejutott a 16 közé a rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres számában a torinói téli olimpián, Darázs Rózsa viszont búcsúzott.

A pénteki megnyitón a magyar zászlót vivő Darázs Rózsa a kínai Fu Tien-jü és a japán Kamino Juka társaságában futott a negyeddöntőt érő első két hely valamelyikének megszerzésének reményében. Végig a harmadik helyen haladt, és az utolsó körben még bukott is, így kiesett.

Huszár Erikát az észak-koreai Jun Jong Szuk, az amerikai Allison Baver és a hongkongi Han Jüe-huang mellé sorsolták. A rajtot éppen az Európa-bajnokságon negyedik magyar versenyző miatt lőtték vissza kiugrásért.

Később aztán már nem volt gond, Huszár Erika sokáig az élen haladt, és a végén csak az amerikai ellenfele lépett elé, így biztosította helyét a szerdai folytatásban.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×