eur:
392.84
usd:
367.95
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Bozóky Imre vizsgálatot kér a liga ellen

Az MTI értesülése szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségi tagjainak hétfői informális megbeszélésén Bozóky Imre elnök arról tájékoztatta a tagokat, hogy felügyelő bizottsági vizsgálatot kér a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) ellen.

Bozóky Imre szerint Kisteleki István MLL-elnök jogtalanul utaltatott át 40 millió forintot a Profi Liga Kft.-től az MLL számlájára. A szövetség első embere azt mondta az elnökségi tagoknak, hogy a Profi Liga Kft.-nek 3,1 milliárd forint tartozása van az állam felé és ebben a helyzetben a 40 millió forint átutalása fedezetkivonásnak minősül.

"Ilyen vizsgálatot tudomásom szerint csak az elnökség kezdeményezhet, és mivel a hétfői nem minősült elnökségi ülésnek, nem tudok mit kezdeni Bozóky Imre kezdeményezésével" - mondta Kisteleki István az MTI-nek. "A 3,06 milliárd forintos állami hitelt fél év múlva kell visszafizetni."

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×