eur:
394.41
usd:
370.26
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

Csapatépítő fejbelövés

Egy ausztrál napilap olyan fényképeket tett közzé, melyen tizenéves úszókat edzés közben fejükhöz szegezett fegyverrel ösztökélnek jobb eredmény elérésére.

Az ausztrál napilap képei egy olyan edzőtáborban készültek, melyen 16 éves úszók is részt vettek, köztük két ausztrál válogatott, Shayne Reece és Sarah Katsoulis – írja a SkyNews brit hírportál.

Az eset egy katonai tábort utánzó felkészülés közben történt. Az egyik edző úgy tett, mintha fejbe lőné az egyik sportolót.

Az ausztrál válogatott szövetségi edzője, Alan Thompson szenzációhajhásznak nevezte a képeket, ugyanakkor arra kért mindenkit, hogy a jövőben mellőzzék a hasonló csapatépítő módszereket.

Az ausztrál úszószövetség vezérigazgatója, Glenn Tasker szerint a kemény felkészítés a sport része, de van egy olyan vonal, amit nem szabad átlépni. „Egyes képek sokkoltak…szeretném hangsúlyozni, hogy az ausztrál úszöszövetség semmilyen formában nem támogatja az ilyen módszereket” – jelentette ki.

Az érintett edző elnézést kért és azt mondta, hogy a jövőben nem fognak ilyen extrém módszereket alkalmazni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×