eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Ez volt az utolsó Balaton Sound?

A 16. Balaton Soundot rendezték meg Zamárdiban. Nem zárható ki, hogy az utolsót.

A négynapos Balaton Sound utolsó napján már azt rebesgették, hogy talán ez volt az utolsó ilyen buli Zamárdiban - írja a sonline.hu.

A fesztivál területén dolgozó büfések kész tényként közölték a látogatók egy részével, hogy a 2024-es az utolsó Balaton Sound. Egy azóta törölt Instagram-videóban a fesztivál által ismertté vált Pumped Gabo sírva beszélt arról a Balaton-parton, hogy többé nem lesz fesztivál.

A Balaton Sound hivatalosan erről nem kommunikált. Vető Viktória, a Balaton Sound sajtófőnöke megkeresésre azt nyilatkozta, hogy fesztivál jövőjével kapcsolatos pletyka hozzájuk is eljutott, de ezzel nem szeretnének foglalkozni, nincs napirenden ez a téma.

A helyi lap viszont azt írja, hogy Zamárdiban, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen, amelyen részt vett a szervezők képviselője is, egyértelműen elhangzott, az idei volt az utolsó Balaton Sound.

"Lejárt a szerződésünk a szervezőkkel. Abban 2024-ig volt lehetőségük megtartani a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek itt" – mondta az újságnak Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere, megjegyezve, hogy a további szerződésekről már az új testületnek kell majd tárgyalnia.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×