eur:
395.28
usd:
368.41
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Budapest, 2019. május 27. Jordán Tamás Kossuth- és Jászai Mari-díjas  színész, rendező, színházigazgató, a Nemzet Színésze a Rózsavölgyi Szalonban. MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva
Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Kórházba került Jordán Tamás

A színművészt maga osztott meg részleteket az állapotáról.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csaknem kivétel nélkül minden Nemzet Színésze-választáson személyesen vesz részt, éppen ezért okozott meglepetést, amikor legutóbb, május 3-án, Kulka János megválasztásánál többek között ő sem jelent meg a Nemzeti Színház épületénél – fogalmaz a Blikk.

„Kórházba kerültem egy kisebb beavatkozás miatt, amiről bővebben nem szeretnék beszélni. Annyit viszont mindenki megnyugtatására elárulhatok, hogy nem baleset ért, a probléma gyógyítható, és szerencsére nem is súlyos. Hála Istennek, már sokkal jobban vagyok. Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok – fogalmazott a lapnak a Kossuth- és Jászai-díjas színművész.

A nyolcvanegy éves Jordán egyébként jó egészségi állapotnak örvend, noha korábban elárulta, hogy cukorbetegségben szenved, ami miatt „szúrnia” kell magát. A Covid is alaposan megviselte. „Soha nem éreztem olyan fáradtságot, mint a betegség alatt. De szerencsére ebből is felépültem” – mondta korábban.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 10:17
×
×
×
×