eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: YouTube

Brüsszelben láthatja először a világ az Elk*rtuk című filmet

Ezt követően kerül nemzetközi forgalmazásba.

Brüsszelben debütál külföldön az "Elk*rtuk" film, írja az egyik producerre, Helmeczy Dorottyára hivatkozva a Telex és a Magyar Nemzet.

A Gyurcsány Ferenc 2006-os őszödi beszédét és az azt követő eseményeket feldolgozó politikai thrillert a magyar mozik is játszani fogják.

„Nehéz partner a Budapest Film. Hat mozija van, azonban csak egyben fogják játszani az Elk*rtukat napi három vetítésszámmal, de más mozik is tervezik felvenni a listájukra a filmet” – mondta a producer egy facebookos videóban, de hozzátette, hogy amíg az új James Bond-filmet napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször.

A mozikban itthon október 21-én látható először az alkotás, a főbb szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Bánovits Vivianne és Trill Zsolt látható, Dobrev Klárát Gubás Gabi játssza.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×