eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Így szavazna a Simpson család

Hillary Clintonra szavazna az amerikai elnökválasztáson Homer és Marge Simpson, a népszerű amerikai rajzfilmsorozat, a Simpson család főszereplői a Fox televízió által bemutatott rövid videó szerint.

A kérdést az után döntik el, hogy megnéznek egy rövid kampányvideót a televízióban, amely arról szól, hogyan reagálna az éjszaka közepén egy krízisre Hillary Clinton és Donald Trump. A helyzet utalás Clinton kampányreklámjára, amelyet a 2008-as előválasztásokon vetett be a jelenlegi elnök, Barack Obama ellen.

A reklám "Simpson-verziójában" Clinton azonnal reagál a telefonhívásra és intézkedik. Donald Trump ellenben kinyomja a telefonját, amikor a Fehér Ház krízisközpontja felhívja, mert éppen gonosz Twitter-üzeneteket ír egyik politikai ellenfeléről. A telefon újra csöng, ekkor Trump megígéri, hogy mindjárt a helyszínre siet.

Ezt követően azonban egy csapat még órákon át azon dolgozik, hogy Trumpot kisminkelje, színt spricceljen rá, végül frizurát kap: kopasz fejére egy kiskutyát igazítanak. Mire végre elkészül, már túl késő: a kínai flotta már előrenyomult.

A reklám végén Homer zavartan bejelenti, hogy Trumpra szavaz, ám miután felesége, Marge közli vele, hogy ezek után kérdéses, hogy valaha közel engedi-e magához Homert, az meggondolja magát.

"És így lettem végül demokrata" - mondja Homer.

A Simpson család készítői a rajzfilm révén gyakran nyilvánítanak véleményt és reagálnak az Egyesült Államokat és a világot érintő társadalmi jelenségekre, eseményekre, a mostani elnökválasztás azonban eddig nem szerepelt a témáik között.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×