eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Visegrádon a Keleti Szél

Miquéu Montanaro francia fúvós és a Vujicsics együttes több évtizedes múltra visszatekintő közös világzenei formációja, a Vents d`Est - Keleti Szél régi és új dalait adja elő a Visegrádi Rendezvénytéren.

Szombat este 9-kor Visegrádon Miquéu Montanaro és a Vujicsics együttes közös világzenei koncertet ad, amelyen a régi klasszikusok mellett három új dal is felcsendül.

Miquéu Montanaro vérbeli trubadúr, az etnikai ihletésű szabad zenélés európai vándora, zenei világa nem ismer határokat.

„A Keleti Szélben messzebbre tudunk kirándulni, és sokféle muzikalitást tudunk belevinni a koncertbe. Miquéu hozza a témát, a struktúrát, de azon belül nagy szabadságot ad a résztvevő művészeknek” - mondta Vujicsics együttes vezetője, Eredics Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×