eur:
393.75
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Szeretné látni, hogyan fürödnek az elefántok a Balatonban?

Fókák, elefántok, tevék, zsiráfok és lovak is szerepelnek a világhírű artisták mellett Magyar Nemzeti Cirkusz idei turnéjának műsorában, amely augusztus 20-ig a balatonlellei Cirkusz téren állította fel sátrát. A hétvégén elefántfürdetéssel és a Cirkuszok Éjszakája programjaival is kiegészül a műsor – mondta az InfoRádiónak ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

„Az idei műsorban – a Richter Nemzetközi Cirkuszfesztiválon –Magyarországon először nem a szakmai zsűri, hanem a közönség szavazata dönti el, hogy melyik a legjobb produkció” – mondta a cirkuszigazgató.

„Rengeteg díjnyertes produkciónk van, például Kolumbiából a Gerling csoport, akik halálkeréken, illetve magas drótkötélen mutatják be produkcióikat. Ők a XI. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál aranydíjasai. Idén először fókaprodukció is látható nálunk három csodálatos oroszlánfókával, és itt van a Casselly család Németországból, akik öt csodálatos afrikai elefánttal dolgoznak. Vannak púpos tevék, lovak, zsiráfok, és Totti Alexis, a világhírű bohóc. Rengeteg meglepetéssel készülünk az idei évadunkra” - közölte ifj. Richter József.

Közölte: Augusztus 20-áig több különleges program várja az érdeklődőket. Július 16-án, szombaton például négy magáncirkusz összefogásával rendezik meg a Cirkuszok Éjszakáját, amikor 19 órától éjfélig kibővített műsorokat mutatnak be sztárvendégekkel.

„Ezen a napon lesz az elefántfürdetés is, amit már negyedik alkalommal rendezünk meg. Az öt afrikai elefánt délelőtt 11 órakor a cirkuszból indulva lesétál a Balaton-partra, és megmártóznak a tóban, utána pedig egy gyümölcstálat fogyasztanak el, a vállalkozó kedvűek pedig fel is ülhetnek a hátukra” - mesélte a cirkuszigazgató.

„Augusztus 20-áig marad Balatonlellén a Magyar Nemzeti Cirkusz. Az év elején már körbejártuk Kelet-Magyarországot, a Balaton után pedig a Dunántúlon folytatjuk a turnénkat: Pécs, Székesfehérvár, Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron és Szombathely állomásokon leszünk láthatóak. Erről bővebb információért a www.magyarnemzeticirkusz.hu oldalon minden információ megtalálható” - közölte a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×