eur:
389.33
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Márton-nap és Quimby - programok a hétvégére

Gyermekfilmfesztivál, Márton-napi mulatságok, az "Egy csepp világnap" és a "Jobb velünk a világ" rendezvény várja hétvégén az érdeklődőket.

Felejthetetlen mozis időutazásban lehet részük azoknak, akik ezen a hétvégén ellátogatnak a Cinema City Arénába. A családi filmfesztivál keretében az elmúlt évek legsikeresebb 3D-s animációs alkotásai mellett olyan klasszikusok is mozivászonra kerülnek, mint a Mazsola és Tádé, a Vuk, a Dr. Bubó, a Mézga család, a Frakk vagy éppen a Süsü a sárkány. A rendezvényen meséket olvas fel többek között Bodrogi Gyula, Geszti Péter, Pogány Judit és Wolf Kati.

Szombaton Márton-napi mulatság várja a családokat a Millenáris Parkban. A gyerekeket Lépegető Tündét Táncház várja, de lesz Fotószínház, kézműves műhely, Kolompos koncert és táncház, meseszínház, valamint Bognár Szilvia koncert.

Hétvégén szintén Márton-napi programokkal várja az érdeklődőket a Szentendrei szabadtéri Néprajzi Múzeum. A Skanzenben játékos libás mesékkel, Szent Mártonról és a ludakról szóló vidám történetekkel, a Buda Folk Band, a Hetedhét zenekar és a Söndörgő együttes koncertjével várják a gyerekeket. A felnőtteknek mindkét nap borszakmai és gasztronómiai programokat kínál a szentendrei Skanzen.

Szombaton, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban lesz a hatodik Egy csepp Világnap. A különféle egészségügyi szűrések mellett koncertekkel és egyéb programokkal várják az érdeklődőket. Fellép többek között Zséda, a Fiesta zenekar és az X-faktorosok. 

Szintén szombaton ünnepli huszadik születésnapját a Quimby zenakar, ami Kiss Tibor énekes-gitáros vezetésével a Budapest Sportarénában ad koncertet.

Vasárnap, a Budapest Sportarénában tartják a Jobb velünk a világ! Fogyatékosok az egészségesekért koncertet. A civil vásárt követően, melyen megváltozott munkaképességű emberek által készített termékek vásárolhatók meg, fellép Hobo, az Ismerős arcok, a Misztrál, Krizbai Teca és a Nem adom fel Együttes.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×