eur:
389.69
usd:
361.97
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Stohl András: Pontosan tudom, hol rontottam el

Elismerte a felelősségét, vállalja az ezzel járó következményeket és a büntetést is Stohl András, akinek fogalma sincs, fel lehet-e lélekben készülni a börtönre, de bízik abban, hogy az első fokúnál enyhébb ítéletet kap. A színész tavaly májusban okozott balesetet autójával, négyen megsérültek. A bíróság várhatóan kedden hirdet jogerős ítéletet a büntetőperében.

Azt mondják, hogy az idő mindent megold, bizonyos szempontból azonban nem. Pár nap múlva jogerős ítélet születhet az ügyemben, de nem lehet tudni, mi lesz a vége. Reménykedünk benne, hogy enyhébb ítélet születik - mondta Stohl András az InfoRádiónak.

A színész tavaly májusban okozott balesetet Fótnál, a bíróság, amely első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki, várhatóan kedden hirdet jogerős ítéletet.

Minden áldott nap eszembe jut a baleset, ez tölti ki az időm nagy részét. Pontosan tudom, hol rontottam el: akkor, amikor beültem úgy az autóba, hogy előtte ittam. Ezt nem lett volna szabad. Be kellett volna ülni egy taxiba, vagy sofőrszolgálatot hívni, de ezt már nem lehet visszacsinálni. Meg kell próbálni előrenézni, és valahogy újra felállni - hangsúlyozta Stohl András.

Bevallotta, hogy "az ég világon minden megváltozott a baleset óta. Azon a hajnalon sok minden kettétört"

"Következett egy erős sajtó- és médiahadjárat, aminek körülbelül tíz százaléka volt az igaz. Ettől megint kialakult rólam egy olyan kép, hogy én vagyok a drogos alkoholista. Ezt valahogy meg kell próbálni helyretenni" - mondta.

Kivételes, szerencsétlen és borzalmas dolog, hogy azon az estén a vérében drogmaradvány volt, de már az elsőfokú tárgyaláson is megállapította az orvosszakértő, hogy nem volt kábítószertől befolyásolt állapotban a szervezete, persze ezt már nem írták meg az újságok - tette hozzá a színész.

Stohl András elmondta: tény, hogy a baleset megtörtént, tény, hogy ő okozta, és ezért a következményeket neki kell viselnie. "Hála istennek, sok biztos pont van az életemben: a családom, a két nagylányom, a nézők, akik nagyon szeretnek. Rengetegen imádkoznak értem - nem is gondoltam volna, hogy ennyien képesek egy, mondjuk ki, bűncselekményt elkövetett emberért imádkozni" - fogalmazott.

"Nem kaptam még letöltendő büntetést, így nem tudom, fel lehet-e erre készülni. Fogalmam sincs, mi fog velem ott történni idegileg és lelkileg. De ha az ember valamit csinál, akkor oda kell állni. Minden felelősséget vállalok, de eddig is vállaltam, és ez után is vállalni fogom" - hangsúlyozta a színész.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×