eur:
388.9
usd:
359.8
bux:
68123.49
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Amerikába száműzték Rooney-t

Az Egyesült Államokba irányította Wayne Rooney-t a Manchester United menedzsere, hogy a csatár formába kerüljön, valamint jelenlétével ne vonja el a csapattársak figyelmét a jövő szerdai városi derbiről.

Sérülése miatt továbbra sem játszhat Wayne Rooney, így a csatár kihagyja a Manchester City elleni szerdai bajnoki rangadót is. Sir Alex Ferguson úgy látta, szerencsésebb, ha a játékos nem is lesz ott a városban a derbin, illetve előtte sem, ezért az Egyesült Államokba küldte Rooney-t.

A 25 éves futballista a Nike központjába, Portlandbe utazott, hogy - a hivatalos indoklás szerint - feltöltődjön, és ismét bevethető állapotba kerüljön. Az igazság ugyanakkor az, hogy Ferguson nem akarta megzavarni csapata felkészülését a fontos bajnoki meccsre azzal, hogy minden Rooney-ról szól.

A támadó néhány napos huzavona után végül meghosszabbította szerződését a Uniteddel, noha még az sem tűnt elképzelhetetlennek, hogy a városi rivális Citynél folytatja. Rooney 2015-ig írt alá, és a klub legjobban fizetett játékosa lett, ám a szurkolók dühösek rá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentette az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indíthatja a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×