eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Ugrálós évzárást ígér a Quimby

Szombat este tartja hagyományos évzáró koncertjét a Quimby a Petőfi Csarnokban. A zenekar a napokban jelentette meg legújabb, Lármagyűjtögető című lemezét, amelyen három új szám mellett korábbi dalaik új feldolgozásai és koncertvideók is megtalálhatók.

Tempós, rock and rollos évzáró koncertet ígér a Petőfi Csarnokba látogatóknak a Quimby, amely új számokat és az örökzöld kedvenceket is eljátssza majd december 19-én. Varga Livius, a zenekar egyik alapító tagja az InfoRádiónak azt mondta: a finomabb hangvételű dalokat az újévi Varázszenére, illetve a színházi fellépésekre tartogatják.

Az együttes legújabb kiadványa egy héttel ezelőtt jelent meg, amelyben egy átdolgozott  régi, illetve új dalokat is tartalmazó CD mellett ott egy DVD is - erre három, képben és hangban is rögzített koncertjük repertoárjából válogattak dalokat.

A színházi fellépéseket sem hanyagolja el a zenekar: tavasztól a csendesebb dalaikból, effektszerű hang- és képhatások, valamint kisebb jelenetek sorozatából összeálló Quimby Teátrum című előadás második részével turnézik majd az együttes - fűzte hozzá Varga Livius.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×